Online Galerie

Online Galerie

Kunst cadeau.

Heeft een kunstminnende collega of familielid iets te vieren? Geef hem of haar samen een bijzonder cadeau!

Met de Kunstbon kunt samen met de jubilaris op atelierbezoek bij een van de leden van KV Werkplek in het Gelders Rivierengebied en een kunstwerk uitzoeken.

Hoe gaat het in zijn werk.

Een school, vereniging, bedrijf of familie wil iemand iets moois geven en de keuze aan de jubilaris laten. U zamelt geld in en bestelt een gelamineerde kunstbon (€ 5, -) of print de bon via de website zelf uit.

Het te besteden bedrag vermeldt u in een begeleidende brief, die u ook kunt downloaden.

De jubilaris of jarige krijgt tijdens het feest de bon met de brief overhandigd. Hij of zij gaat naar de website kvwerkplek.nl en kiest iets uit op de Galerie pagina en/of neemt contact op met een van de leden op de Ledenpagina.

Samen met u of meer collega’s, vrienden of familieleden gaat hij/zij bij de uitgekozen kunstenaar op atelierbezoek en is daar uiteraard vrij om iets anders te kiezen voor het te besteden bedrag. Onder de begeleiders is de persoon die contant met de kunstenaar afrekent.